Dag van de Techniek Heusden

Ben jij het gastbedrijf van de
Dag van de Techniek Heusden 2025?

Het gastbedrijf en de datum van de Dag van de Techniek Heusden 2025 zijn nog niet bekend. Zodra we dit weten, vind je de datum op deze website.

Wil jij met jouw bedrijf, of samen met je buurbedrijf, ook gastbedrijf zijn voor onze toekomstige Dagen van de Techniek en samen met Ondernemend Heusden deze dag organiseren? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@ondernemendheusden.nl.

De 6e editie was een succes!

Beleef de Dag van de Techniek Heusden 2024 opnieuw door de mooie foto’s en video’s. Hieronder lees je alles over deze succesvolle dag. <br><br>

Help ons mee om de volgende editie nog beter te maken en laat je feedback achter via onderstaande button.

Terugblik Dag van de Techniek 2024

Zaterdag 8 juni 2024 werd de Dag van de Techniek Heusden gehouden bij Hydro Extrusion Drunen. Als organisatie kijken we met plezier terug op de 6e editie in 2024, waar we samen met 48 deelnemende bedrijven/organisaties meer dan 1.500 bezoekers, jong en oud, mochten verwelkomen. Benieuwd hoe deze editie is verlopen? Drunen4You heeft samen met Pull Productions deze dag op beeld gezet. Bekijk hiernaast de video en ervaar hoe leuk de Dag van de Techniek Heusden is! 

Gastlocatie 2024: Hydro Extrusion Drunen B.V.

Zaterdag 8 juni 2024 vindt de 6e editie van de Dag van de Techniek plaats in de gemeente Heusden. Dit jaar stelt Hydro Drunen, haar deuren als gastbedrijf open voor deze unieke dag.

Tijdens de Dag van de Techniek kun je op een interactieve, laagdrempelige én leuke manier kennis maken met leren en werken in de techniek. Bedrijven en organisaties uit de regio geven een kijkje in de technische keuken. 

Aanmelden als deelnemend bedrijf of organisatie

Heusdense technische bedrijven, regionale organisaties en onderwijsinstellingen nodigen we uit om (opnieuw) deel te nemen aan de Heusdense Dag van de Techniek. Doel van de dag is om jeugd, jongeren en zij-instromers te inspireren en te laten zien dat techniek overal is. Je denkt bij techniek in eerste instantie misschien aan het in elkaar zetten van ingewikkelde machines of aan lassen. Maar het is veel meer dan dat. Het zit ook in het ontwerpen en produceren van gebouwen, auto’s en het komt op diverse manieren terug in ziekenhuizen en pretparken. Met techniek kun je zoveel kanten op! Samen met alle deelnemende bedrijven/organisaties en onderwijsinstellingen staan we stil bij de grote rol van techniek in de maatschappij en hoe leuk een technische baan (in de toekomst) kan zijn.

Deelnemende scholen organisaties 2024

Vorige edities

Regio Midden-Brabant

In Midden-Brabant kun je het hele jaar kennis maken met leren en werken in de techniek. Bijvoorbeeld op de dagen van de techniek, waar je inspiratiepleinen of bedrijvenroutes kunt bezoeken. Hier maak je op een interactieve manier kennis met techniek, bij de bedrijven zelf! Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te oriënteren op banen bij technische bedrijven of om in te stromen bij technische opleidingen. 

De Dagen van de Techniek in Midden-Brabant worden mede mogelijk gemaakt door Deltaplan Techniek.

Bekijk alle edities via onderstaande button.

logo Midpoint Brabant

Volg de Dag van de Techniek Heusden op

Contact