Samenwerkingspartners

Aangenaam kennismaken met de voorzitters van de samenwerkingspartners van Ondernemend Heusden

Heusdens Bedrijven Platform

“Het Heusdens Bedrijven Platform stimuleert van nature nieuwe verbindingen en ontmoetingen. Juist door samen te werken en elkaar te inspireren kom je als ondernemer verder. Mooi dat Ondernemend Heusden zich hiervoor inzet, als voorzitter van het Heusdens Bedrijven Platform word ik hier alleen maar blij van.”

Arno Groot

Voorzitter

E-mail: info@heusdensbedrijvenplatform.nl
Ga naar website
E-mail: horecaheusden@gmail.com
Ga naar website

Koninklijke Horeca Nederland afdeling Heusden

“Samenwerking in ondernemend Heusden creëert synergie. Door gezamenlijk op te komen voor onze belangen, creëren we een sterker en veerkrachtiger economisch en sociaal klimaat in Heusden.”

Rein de Ruiter

Voorzitter

Stichting Parkmanagement Heusden

“Als voorzitter van Stichting Parkmanagement lever ik graag mijn bijdrage om het Heusdense ondernemersklimaat te versterken. Dit doen we door samen met de partners relevante, overkoepelende vraagstukken te benoemen en aan te pakken!”

Arnold Versteeg

Voorzitter

E-mail: info@solarisparkmanagement.nl
Ga naar website
E-mail: zltodelangstraat@zlto.nl
Ga naar website

ZLTO De Langstraat

“Ondernemend Heusden zorgt voor verbinding tussen het Heusdens bedrijfsleven. Als voorzitter van ZLTO De Langstraat juich ik de samenwerking van de agrarische sector met het bedrijfsleven alleen maar toe. Door samen te werken versterken we het ondernemerschap in de regio en worden krachten gebundeld. Ik draag hier graag aan bij.”

Tijs de Gouw

Voorzitter

Gemeente Heusden

“Als wethouder economie onderschrijf ik het belang van samenwerking met het georganiseerde Heusdens bedrijfsleven om gezamenlijk de huidige economische uitdagingen op het gebied van ondernemerschap, arbeidsmarkt en duurzaamheid op te pakken.”

Martijn van Esch

Wethouder economie

E-mail: ondernemers@heusden.nl
Ga naar website

Centra Heusden

“De vier centra (Drunen, Heusden-Vesting, Vlijmen-Vliedberg en Vlijmen-Centrum) vinden het van belang om aan te sluiten bij Ondernemend Heusden. Wij geloven in de kracht van samenwerken, zo versterken we elkaar en komen we verder als ondernemers.”

Marcel van Iersel

Namens Centra Heusden