Ondernemend Heusden community

Een platform waarbinnen de communicatie gestroomlijnd wordt van en naar Heusdense ondernemers. Sinds de start van het communicatieplatform eind 2022 is het platform gegroeid naar 412 Heusdense bedrijven met 668 gebruikers op bedrijvenparken, centra en met leden van het Heusdens Bedrijven Platform.

Doel is om alle samenwerkingspartijen aan te laten sluiten op de community app Ondernemend Heusden en dat alle digitale communicatie tussen samenwerkingspartijen en de gemeente verloopt via dit platform. Denk hierbij aan gemeentelijke informatie maar ook relevante ontwikkelingen op het gebied van ondernemen, evenementen, kennis en netwerk.

Ben je een Heusdense ondernemer, gevestigd op een van onze mooie bedrijvenparken en niet aangesloten bij Parkmanagement? Neem dan contact op met de parkmanager. Ondernemers die lid zijn van Parkmanagement zijn automatisch aangesloten bij de Ondernemend Heusden Community.

Ben je een Heusdense ondernemer en wil je jezelf ook aansluiten bij de Ondernemend Heusden Community? Word dan lid van het Heusdens Bedrijven Platform